DM Corporate Holding (M) Sdn.Bhd | Pejabat Pendaftaran Syarikat & Harta Intelek Di Malaysia | Agen MyCoID & MyLLP dari SSM
Home of DM Corporate Sdn BhdHOME  | Contact DM Corporate Sdn BhdCONTACT | NewsletterNEWSLETTER | SitemapSITEMAP  
Khidmat Membina Laman Web Syarikat Dan Perniagaan

 


Kami menawarkan perkhidmatan profesional web hosting yang berkualiti tinggi dengan harga yang amat berpatutan didalam pasaran seperti perkongsian hosting, perniagaan hosting, pendaftaran domain, Rekabentuk Laman Web, Laman Web E-Commerce, Pembangunan Aplikasi dan banyak lagi penyelesaian untuk individu, keluarga, organisasi dan perniagaan serta melakukan pendaftaran dan pemindahan percuma nama sesawang. Nama sesawang yang didaftarkan dengan pelan hosting kami adalah milik mutlak anda buat selama-lamanya.  

Disini tersedia pakar-pakar teknologi maklumat untuk memberi khidmat nasihat dan bersedia menerima permintaan mereka yang berminat untuk melahirkan impian memiliki laman web syarikat dan bagaimana untuk megendalikan sistem serta mendalami teknik-teknik penguasaan teknologi maklumat.

Kami mengalu-alukan badan-badan kerajaan, korporat, persatuan, koperasi, institut pengajian tinggi awam dan swasta, individu-individu serta mana-mana pihak yang berminat untuk membangunkan laman web.

Keberanian dan keinginan yang tinggi akan merubah cara hidup. Kerjasama pintar yang wujud dipihak kami merupakan sumber kekuatan terbesar untuk bergerak lebih jauh.

Memiliki syarikat dalam masa yang sama mewujudkan laman web syarikat boleh dilaksanakan disini.

Hubungi kami ditalian  03-61488262  /  019-3698122  bagi mendapatkan khidmat nasihat profesional.


PERKHIDMATAN TEKNOLOGI MAKLUMAT


Web Hosting

Rekabentuk Laman Web

Pemasaran produk & perkhidmatan melalui e-mel

Pembangunan Aplikasi Telepon Bimbit Bergerak

Rekabentuk kad membeli belah 

Pembangunan Perisian

Pendaftaran Domain

Pemindahan nama Domain 

Carian nama domain di WHOIS


 

REKA BINA LAMAN WEB SYARIKAT ANDA -  HARGA BERMULA DARI RM 1799.00
 
Dengan rekaan grafik design yang direka khusus akan melahirkan  laman web syarikat anda yang unik serta esklusif. 20 paparan laman web diberi percuma untuk anda gunakan bagi menawarkan perkhidmatan atau produk anda. Anda juga akan dibekalkan dengan sistem pengurusan data maklumat yang cekap (CMS) bagi membolehkan anda mengubah suai laman web anda dari masa kesemasa dengan mudah dan anda mampu melaksanakan ianya dengan sendiri. Anda tidak perlu bimbang kerana bantuan serta sokongan teknikal 24 jam selama 7 hari disediakan.

 
APLIKASI DALAM TALIAN BIMBIT UNTUK PERNIAGAAN ANDA -  HARGA BERMULA DARI RM 3500.00
 
Paparkan perkhidmatan dan produk syarikat anda ke dalam talian bimbit dengan menguna pakai aplikasi sistem Android, IPad, IPhone, Web. Pelanggan anda boleh mengambil perkhidmatan atau membeli produk syarikat anda secara dalam talian bimbit. Anda boleh menerima kaedah pembayaran secara online ke akaun syarikat anda dan ianya dikendalikan melalui talian bimbit. Galeri foto & video perkhidmatan atau produk syarikat anda akan terpapar di skrin berserta lokasi perniagaan anda boleh diperolehi melalui Google Map. Borang untuk dihubungi dan borang pertanyaan juga kelihatan untuk memudahkan pelanggan anda berurusan dengan pantas serta menjimatkan masa.

 
PEMASARAN DAN PENGIKLANAN SECARA E-MAIL UNTUK PERNIAGAAN ANDA -  HARGA BERMULA DARI RM 1699.00
 
Sistem pemasaran secara online kami akan membantu anda untuk memasarkan produk atau perkhidmatan syarikat anda secara online sehingga ketahap 500,000 e.mail dengan sentuhan rekaan iklan esklusif kami bersama logo syarikat anda. Pemasaran untuk iklan syarikat anda akan tertumpu kepada sasaran pelanggan yang khusus mengikut citarasa anda atau sasaran pasaran secara am. Kami akan memberi anda data atau repot selepas kiriman e.mail dilakukan. 

 
 
SISTEM PEMBAYARAN, PEMBELIAN DAN PENJUALAN SECARA ONLINE - HARGA BERMULA DARI RM 599.00
 
Dapatkan laman web anda dengan sistem aplikasi membeli-belah didalam talian yang selamat, katalog produk dengan gerbang pembayaran secara online dan e-mel akaun bersama-sama sistem pemasaran produk dan perkhidmatan yang efektif melalui kami.

 
WEB HOSTING - HARGA BERMULA DARI RM 249.00
 
Dapatkan web hosting anda serendah 5GB ruang cakera dan bandwidth 50GB dengan pemasangan perisian terkini. Pelan hosting kami juga dilengkapi dengan panel kawalan web serta 24/7 Sokongan Teknikal.

 
 
APLIKASI WEB - HARGA BERMULA DARI RM 3599.00
 
Mewujudkan sistem tempahan dalam talian anda dengan gerbang pembayaran yang terkini dan amat mudah. Pakej dinamik kami datang bersama-sama dengan tawaran istimewa dengan penyelesaian pengurusan inventori untuk perniagaan anda.